Снимани биле шестмина амбасадори

0
130
Sasho Mijalkov krv
Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, денеска изјави дека досега има докази оти шестмина амбасадори во земјава биле цел на незаконско прислушување.
– Тие шест се од највлијателните земји. Детали не кажувам, затоа што имаме намера тоа ни да им го соопштиме. Нема да дозволиме јавноста да се сити со нив – рече Заев.