СНЕМА МРСНИ КОСКИ, КУЧИЊАТА СЕ ЗДАВИЈА, ИАКО 10 ГОДИНИ ЛАЕА И КАСАА: Миленко го нарече Јанко Бурек натрапник и предавник!

0
613

Миленко на својот фејсбук профил го нарече Јанко Бурек предавник и натрапник, очигледно дека пукна тиквата помеѓу куртоните, нема веќе мрсни коски од државата да се хранат кучињата па се згнаа еден со друг.