СИЉАНОВСКА : ДОСТА МИ Е ОД ПОЛИТИКА, АКО ИЗГУБАМ ЌЕ СЕ ПОВЛЕЧАМ НАЗАД НА УКИМ!

0
512

– Доволно ми беше политички ангажман, ако изгубам ќе се повлечам на УКИМ!

Сиљановска делува како да се кае што воопшто се кандидирала. Јавноста ја сомеле за гафовите, изгледа полесно било дамо да мудруваш од страна и да гледаш сеир 😀