Сирот ДИКТАТОР, ОЌОРЕ! Не смее да ги стави Мајбах цвикерите од 2.500 долари, камери има и фотографи ќе го види раја, мора да глуми лудило, НЕВИДЕН ФОЛИРАНТ И ИЗМАМНИК!

0
369

11053451_10153496435487716_971909313905350098_o

Screenshot_1

11780514_10153114592147672_1941633433_n