СИНОЛИЧКА ТРПКОВА: Овие ВМРОВЦИВЕ имаат тотално извртена смисла за тоа што е патриотизам

0
642

Кој ја сакал татковината бил денес на протест, веел знаме, носел дрес, свртел оро, цугал ракииче, пеел и извикувал од се срце Ма-ке-донија. Ако не си бил меѓу нив не ја сакаш. Сакав да беше толку едноставно, но не е.

Твитер пост на актерката Синоличка Трпкова