СЕ АСФАЛТИРААТ УЛИЦИ НИЗ СЕЛАТА ОКОЛУ ПРИЛЕП ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0
701

Привршува изведбата на новиот асфалтен пат на улицата Љубе Груески во Пашино Рувци.Во оваа фаза асфалтирана е улицата до крајот на населеното место.Следува втората фаза од проектот,која ќе биде завршена во 2019 ,кога со асфалтен пат ќе бидат поврзани Пашино Рувци со Боротино.