СДСМ ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ: Стотици профили на Ќосиња пријавени во ОЈО за закани кон пратениците на СДСМ!

0
1000

Пратениците на ве пријавуваат сите во полиција и во за закани на социјални мрежи. Колку да си знаете. Само денес пријавени 70 фејсбук акаунти.