Сашко Коцев за Божик ќе одржи хуманитарен стендап во киното во Кратово, парите ќе одат за малиот Давид

0
649

На 07.01 во 19:30 Сашко Коцев ќе одржи хуманитарен стендап во киното во Кратово за малиот Давид. Билетот е 200 денари и сите средства ќе одат за Давид!

15727400_10208258866530041_5378020426120844575_n