РЕЖИМОТ Е ВО ТОТАЛНА ПАРАНОЈА САМО ДА НЕ ГО ЛЕЖИ КРИМИНАЛОТ ВО ШУТКА – НАПАДНАТА АКТИВИСТКА НА СДСМ ВО ПРИЛЕП

0
641

Активистка на СДСМ – Прилеп била нападната во четвртокот околу 21 часот. Сузана Трајковска, која е член на прилепските социјалдемократи, вели дека била пресретната и нападната од две непознати лица, чии лица не можела да ги види, затоа што биле покриени со капуљачи.

Извор : 10без10