РАКОМЕТНАТА ЛЕГЕНДА НАУМЧЕ МОЈСОСКИ ОД ПРИЛЕПЧАНИ БАРА ПОДДРШКА ЗА ЕУ И НАТО

0
1071

Прилеп за Европска Македонија

Македонските репрезентативци Наумче Мојсоски и Гоце Макалоски чекорат заедно со нас за Европска Македонија. Жителите на населба Тризла го препознаа моментот. Приклучи се! #ИзлезиЗа