РАЗОРНА БОМБА НА СТЕФАН БОГОЕВ: СТЕФЧО МУЊА НАБУТАЛ 450 ЛУЃЕ ВО ОПШТИНА КАРПОШ, ТОЛКУ НЕМААТ СИТЕ ОПШТИНИ ВО СКОПЈЕ ЗАЕДНО, НАД 100 ДУШИ СЕ ВОДЕЛЕ КАКО ВРАБОТЕНИ А НИКОЈ НИТИ ГИ ЗНАЕ НИТИ ГИ ВИДЕЛ КАКО ИЗГЛЕДААТ!

0
459

– Град Скопје има околу 300 вработени, сите општини во Скопје имаат по околу 150 вработени, а Стевчо Јакимовски вработил во општина Карпош 450 луѓе од кои околу 100 се воделе на платен список а никој нити ги видел нити ги знае кој се и што се. Ние одма ги избркавме тие кога дојдовме во општината!

Стефан Богоев на ТВ 1.