ПРОФИЛ: Билјана Бришковска ѕвезда од бомбите на Заев!

0
2227

За избирачкиот список и звездата од бомбите

Уште нешто за Биљана Бришковска Бошковска поранешен кадар на СДСМ, која со сопругот Дејан Бошковски-ДПМНЕ се запозна на избирачки кутии.

Вработена во 2002 во ЈПССДП преку З.Т со формална пристапница на ДПМНЕ , во перидот 2002-2006 верно им служо на Владе Стојановски кадар на ЛДП и прв човек на ЈПССДП и Тања Чавдар кадар на СДСМ и помошник генерален директор. Се откажа од.сопругот има и видео снимка.

По 2006 повторно како ДПМНЕ-вка поднесува кривична пријава против Владо Стојановски, а,Тања Чавдар ја префрла во царина.

Станува фактор од како на ДПМНЕ им ги доставува сите адреси на државните станови во Македонија-една од тие адреси е и Максим Горки бр 11- жолтата зграда до поранешната печатница Гоце Делчев.

Пред да станат имотни и таа и сопругот живеа кај родителите.

Фејсбук статус на Боби Илиевски