ПРИЛЕПСКИТЕ ФАШИСТИЧКО АЛБАНОФОВСКИ КУРТОНЧИЊА ПОЧНАА ДА ПРАВАТ АЛБАНСКИ ПРЕВОДИ

0
550

Куртончињата од порталот ,,Маркукуле” почнаа да прават албански преводи и распалија со плукање по Илинден како историска одредница на новото име за меѓународна употреба на државата.