(ВИДЕО) ПРИЛЕПСКИТЕ СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТИ ОДРЖАА ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО ФУДБАЛ ЗА ПОМОШ НА МАЛАТА СТЕФАНИ КОЈА БОЛЕДУВА ОД ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

0
468

Вчера, Недела 20.05.2018г. ОО на СДСМ Прилеп организираше хуманитарен турнир во мал фудбал на теренот на Могилата на непобедените, каде учествуваа голем број граѓани и се собраа средства за малата Стефани.