(МОДНА ТЕПАЧКА) ПРИЛЕПСКАТА МОДНА ДИЗАЈНЕРКА СТЕФАНИЈА НАСЕСКА ПОПАДИНЕЦ МУ ГО РАСПЛАКА МАЈЧЕТО НА СЕРГЕЈ ВАРОШЛИЈА : ТИ СИ ПОЛУПИСМЕН ДИЗАЈНЕР, ТВОЈАТА ДИПЛОМА И ОБРАЗОВАНИЕ Е ЛИСТАЊЕ ПЛЕЈБОЈ СПИСАНИЕ

0
2422

Од кога тоа полуписмени, самопрогласени ‘модни критичари’ добија минутажа во етерот и станаа ТВ лица?
” Другар “не си елоквентен, не си компетентен и немаш вокабулар за на телевизија, едноставно не си компатибилен со медиумите.
Не се вика чарапа туку чорап и не се вели ноги туку нозе, ама за да го знаеш тоа треба да прочиташ и друга литература не само да листаш плејбој, а за да ја имаш таа дрскост да се исмејуваш со нечиј стил ти фали уште минимум 3 години училиште, вака тоа што го зборуваш нема тежина.
Во прилог ја имаш мојата диплома за моден дизајнер, па еве повели извади ја и ти твојата и покажи ни на што се темели твојата стручност, или покажи ни барем еден твој успешен проект кој има вредност.
П.с пропушти еден детаљ, на црниот чорап има пруга и тоа не случајно. Таа служи за таквите како тебе да одредат до каде ми се отприлика.

Фејсбук статус на Стефанија Насеска Попадинец