ПРЕСМЕТКА КОД КУРТОН КОРАЛА: МИЛЕНКО РАСПАЛИ ПО ЈАНКО БУРЕК И ТОНИ ШАНАЦ

0
1340

Куртоните не додржаа да не се раскурцаат по нивните портали, Миленко на својот фејсбук профил распали по Јанко Бурек и Тони Шанац, Пандов го поштеди. Вистинска куртон корала војна…