Пратеничката од Крива Паланка Митовска, физички се пресметала со активистка на ВМРО-ДПМНЕ!?

0
1328

Нервозата и нетрпеливоста во владејачката партија полека но сигурно испливува на површина.

Од една страна се аздисаните функционери, од друга страна испатеното членство.

Како што дознава порталот „Доказ“ од очевидци на настанот, во текот на вчерашниот ден при отварање на еден од штабовите на ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка, дошло најпрвин до вербална расправија помеѓу пратеничката Слаѓана Митовска и неколу активистки а потоа прераснало во меѓусебна физичка пресметка.

Тегнење на коси и мавање со кондури и сандали имало помеѓу пратеничката и една активистка, сопруга на “Клечка”, активист на ВМРО-ДПМНЕ.

Целиот текст ОВДЕ