ПО СЕ ИЗГЛЕДА ВМРО-ДПМНЕ СЕ ВО ПРАВО, САШО МИЈАЛКОВ НАВИСТИНА СЕ ФАТИЛ ЗА РАБОТА И ЗАПОЧНАЛ ДА ЈА ОРА МАКЕДОНИЈА, ДЛАБИНСКИ!

0
1926

mijalkovФото : Доказ