ПО ОВОЈ ПОТЕГ НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ЌЕ НЕ БИДЕ КАКО ДРЖАВА И КАКО НАЦИЈА И ТЕ КАКО ЛУЃЕ, ИМА НАДЕЖ И ТОА ОГРОМНА!!!

0
747

По апелот за помош кој беше испратен преку медиумите за малата Анастасија на која треба да и се оперира ногата, веднаш реагираа од кабинетот на министерот за здравство, Венко Филипче и информираа дека министерот е запознаен со овој случај и веднаш се превземени мерки за понатамошно лекување на нејзината нога.