ПОРНО ВО БЕЛАТА КУЌА ВО САД : НА СРЕД ДЕЛЕГАЦИЈА ВО БЕЛАТА КУЌА Доналд Трамп зјапаше во газот на ТВ презентерката Паула Вајт!

0
1608

Доналд Трамп во средата во Белата куќа повика делегација на луѓе кои го поддржуваа во текот на целата кампања, а меѓу нив беше и телевизиската презентерка Паула Вајт.

Трамп околу неа посебно се трудел да и угоди па дури и помогна џентлменски да и го намести столот додека таа седеше. Но, откако Вајт се сместила, фотограф го улови Трамп во момент како и зјапа во газот. Секако, типично за Трамп кој се закотви да седне веднаш до неа.

Donald Trump meeting on Supreme Court nominee, Washington DC - 01 Feb 2017

Трамп во текот на состанокот посебно и се заблагодари на Вајт околу допринесот на претседателските избори во неговата кампања.

Паола Вајт има свое телевизиско шоу кое се вика ,,Paula White Today”. Паула ја водеше Трамповата инаугурација така што потоа стана дел од одборот во неговата администрација но и прва жена која водела молитва во текот на инаугурација за претседател во САД.