Поленак: Мислам дека др. Камиловски е ИДИОТ – 99 отсто од пациентите албанци во Сарај знаеја македонски!

0
1043

Во врска со двојазичноста да му кажам на Др Ќамиловски. Бев стоматолог во приватна ординација во Сарај (кај последна 12-ка) од 1991-ва до 1997-ма. 99% од пациентите албанци знаеја македонски и укажуваа на тоа кој проблем го имаат.

Јас за тие останати 1 % научив албански во рамките на професијата за да можам да ги разберам и да им се приближам.

Мислам дека е ИДИОТ !!

Фејсбук статус на Никола М. Поленак