Платеничкото КОПИЛЕ на Грујо од Аризона, Џејсон Мико сега шири оптимизам за ВМРО-ДПМНЕ, ќе се врателе за брзо на власт, Заев не го бивало и немало да издржи! МОРЕ ПУТЕТО ТИ МАМИНО ТВОЕ ПЛАТЕНИЧКО!!!

0
1060

Џејсон Мико, курвиче платеничко од Арканзас, САД, си ги лади јајцата на некоја веранда во Арканзас и штрака на лап топот на далечина од 2000 километри од Македонија и пробува да не ебе сите во здрав мозок!

Ова копиле е на платен список на ВМРО ДПМНЕ, платен лобист за да пишува колумни во Дневник и низ куртон порталите за да Грујо глуми потоа дека има некој што го цени и на запад. Класична курвинска превара и хоштаплерај!!!

Копилево во својата најнова колумна сега манипулира со анкети изработени наводно од Меѓународниот републикански институт каде Грујо и ВМРО-ДПМНЕ воделе па од тука шири оптимизам дека наскоро СДСМ ќе ја изгуби власта а Грујо ќе се вратат на власт и конечно ќе и тргне на државата. Мамицата негова курвинска оросписка!

  • Македонските Албанци ја одобрија и поддржаа тиранската платформа од едноставна причина што е создадена да ~ користи на нивната и само на нивната заедница. И тука нешто е многу интересно: тиранската платформа не прави ништо за да создаде работни места во приватниот сектор, а последните анкети на Меѓународниот републикански институт покажува дека повеќето македонски Албанци се заинтересирани во создавање работни места, што значи дека има голема неповрзаност меѓу македонските албански лидери и нивните избирачи – ова треба да се набљудува. – напиша Џејсон Мико во својата најнова колумна на куртон порталот Курир.Мкmiko-dpmne