ПИШТЕЊЕ И ВРИШТЕЊЕ КОД КУРТОН КОРАЛЕ НА ЕФТОВ ХЕФТАЛИЦА ТВ ПРИКАЗУЈЕ : О ТУГО, О ЛЕЛЕ ЗАЕВ ШТО НИ НАПРАВИ, ЌЕ ЈА ВНЕСЕ ДРЖАВАТА ВО ЕУ И НАТО, НЕМА ВЕЌЕ МУФТЕ НА ДРЖАВНА СМЕТКА, НЕМА КОСКЕ!!!

0
352

Куртоните плачат по златните денови во Грујово време кога беа згрижени со црни пари на рака, со фаворизирање на медиуми и бустања на режимски телевизии во корист на власта. Нема коски повеќе, нема моќ, нема паре…