ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ И ГО ЕБА РАЈАТОТ НА БАБЕТИНАТА ВАНКОВСКА, СЕГА ЌЕ МОРА СО АВТОБУС ДО ВОДНО ЗА ПОТОА ТАМУ ДА ШЕТА

0
5544

Ова е невидена хипокризија од страна на Ванковска која со кола одела со средно Водно и потоа се шетала рекреирала, ебати работата ебати…значи и оваа загадувала а сега лае против одлуката на Шилегов!