Партиските преговарачи на нова средба во скопско Пржино

0
210

Продолжуваат  партиските преговори со цел претставниците на  политичката четворка да направат поместување во условите за избори кои би овозможиле полесен пат лидерите на партиите потписници на Пржинскиот договор да го договорат датумот за избори и составот на преодната Влада.

Од партиите за 24 Вести велат дека на маса има и конкретни идеи околу избирачкиот список и медиумските реформи, а вчера имало и мало придвижување околу медиумите