ОТКРИЕНА ТАЈНАТА ПАПОЧНА ВРВЦА НА МИЦКО СО БУДИМПЕШТА: Еве зошто тој му е верен до смрт на Груевски!

0
2260

За само 18 месеци (во периодот 2015/16 г.), на Христијан Мицкоски му се случиле пет многу значајни работи…

1. Мицкоски станува Советник за енергетика на Никола Груевски
2. Мицкоски станува Генерален Директор на ЕЛЕМ
3. Мицкоски станува сопственик на 33.000 м² државно земјиште
4. Мицкоски станува Советник за енергетика на Емил Димитриев
5. Мицкоски добива од државата концесии за изградба на хидроцентрали

Сега Мицкоски мора да одработува за наредбодателот од Будимпешта. Затоа на 5ти мај ТИ си тој што може да ги казни криминалците!