Ослободете се од каменот во бубрег за само 6 дена

0
254

Со помош на овој едноставен рецепт ќе се ослободите од песокот во бубрези за 3-4 дена, а камењата ќе ги исфрлите за 6 дена.

За рецептот ви се потребни:

  • 100 мл сок од лимон
  • 100 мл непреработено маслиново масло
  • 100 мл пиво

Помешајте ги сите состојки во шише и пијте секое утро по 50 мл од напитокот на празен стомак. После 3-4 дена повеќе нема да имате проблем со песок во бубрезите, а после 6 дена ќе исчезнат и камењата. Од овие состојки нема никакви несакани ефекти па слободно можете да го испробате лекот. Сепак, во случај каменот во бубрег да ви е поголем од 15 мм, не се обидувајте да го примените овој метод затоа што исфрлањето на толку голем камен може да го оштети вашиот организам при минувањето низ вашите органи.