Орхан Куртишов: Вие од Шуто Оризари таканаречени политичари сте најголемите ЛАЖГОВЦИ И КРИМИНАЛЦИ заедно со вашиот НИКОС ГРУЈОС

0
402

Ова се нарекува БУРЛЕСКИ!!

Па добро бре “министре без ресор”, ти си 10 години со Амди(кока кола) на власт па дури сега ти текна. Абре КОПУК “министре”, знаеш како велат на ова твоето: TIKANDİ (се затнало).

Абре КОПУК прво прочитај ја пораката што сум ти ја напишал уште во 2012 па тогаш да се јавиш во јавност.

Како ли не ти е срам, ако воопшто знаеш што значи тој збор. Еве јавно вака да ви порачам: Вие од Шуто Оризари таканаречени “политичари” сте најголемите ЛАЖГОВЦИ И КРИМИНАЛЦИ заедно со вашиот НИКОС ГРУЈОС. Така да вие прво ке отидете да му бакнете рака на Самка Ибраимоски, ќе одлежите затвор па така ке разговараме. Не ви текнува што сте зборувале во Брисел само пред една година??? Дека наводно во Македонија тече мед и млеко. Ако си заборавил од утре јавно ке ти презентирам ако продолжиш, цимолиш и плачеш како бебе. Додека крадевте заедно убаво ви беше? Ах бре ПРЕВАРАНТИ.

Од овде јавно го повикувам Претседателот на мојата партија Зоран Заев да не му обрнува внимание на овој КОПУК од причина што и тој лично знае каков КОПУК, ХОХШТАПЛЕР И НЕРАНИМАЈКО е овој КРИМИНАЛЕЦ.

Мустафа на средбата со Димитриев истакнал дека тие нема да се согласат да коалицираат со партијата на власт ако таа го стави на некои од изборните листи Амди Бајрам.

Фејсбук статус на Орхан Куртишов

brilijant