ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА ГО НАМЕСТИЛА ОРЦЕ КАМЧЕВ : СЈО ЕДНА ГОДИНА ГО СНИМАЛА НЕЈЗИНИОТ ТЕЛЕФОН ДОДЕКА ОРЦЕ И РАСКАЖУВАЛ ЗА СИТЕ СВОИ КРИМИНАЛИ!!!

0
4011

Разговори на новинарката Оливера Трајковска, обезбедени со посебни истражни мерки за нејзиниот пријател Камчев, се меѓу основните индиции на СЈО да го преземе предметот од редовното обвинителство.