Овој стварно скроз одлепил!!!

0
342

stavre

Кум Ставре стварно веќе и официјално го изгубил умот. Новата градинка во рамките на министерството за финансии специјално за децата на вработените во министерството ќе се вика МАЛИ ФИНИ БУЏЕТЧИЊА?!?!?!?!?!

Еве една интересна реакција на таа тема:

finansii gradinka