ОВОЈ МАКСО ОД КУМАНОВО РЕШИЛ ДА ИМ ПОМОГНЕ НА СТЕЧАЈЦИТЕ ПА МАЈКА ЈАНА НЕКА Е!

0
558

Градоначалникот Максим Димитриевски оствари средба со стечајните работници од нашиот град. Разговараа за актуелните измени на Законот за материјално обезбедување на оваа категорија на граѓани, предложени од страна на Министерството за труд и социјална политика.