НУКЛЕАРНА БОМБА НА СУГАРЕСКИ НА ТЕЛМА: Чомовски, знаете ли колку краделе Груевци, канализацијата во Виница ја предвиделе 18 милиони денари, а ние го дадовме тендерот за 7 милиони денари, значи сметале да украдат 11 милиони денари само од Виница!!!

0
2026

– Знаете ли колку краделе Груевци, еве ви пример, канализациониот систем во Виница го предвиделе да чини 18 милиони денари, а сега тендерот го доби фирма за 7 милиони денари, значи само од малата Виница сакале да украдат 11 милиони денари, па сега множете по сите големи општини во сите други сектори, значи пола од буџетот се крадел!!!

Министерот за транспорт, Горан Сугарески во Топ Тема на Телма.