НУКЛЕАРНА БОМБА НА БОЧВАРСКИ: Претходната локална власт од ВМРО ДПМНЕ крадела по 1 милион денари месечно од јавното претпријатие ИСАР!!!

0
891

Една информација за Дпмне:
Во ЈП Исар трошоците за нафта во нивно време достигнувале од 1.400.000 до 1.700.000 денари месечно.
Денеска откако СДСМ е на власт трошоците за нафта се околу 700.000 денари месечно.
Затоа денеска граѓаните плаќаат помали сметки за вода во Штип.
Заврши времето на криминално работење, ние работиме чесно, одговорно и транспарентно, во интерес на граѓаните.

Фејсбук статус на градоначалникот на Штип, Благој Бочварски