НОВ СВЕТСКИ СРАМ ЗА ГРУЈО, ЈА СРАМИ МАКЕДОНИЈА ПРЕД СВЕТОТ : Погледнете колку е неписмен Грујо, немал време за англиски додека тренирал бокс овој кецарош и прилепски студент!

0
661

Грујо бил во некој ресторант во Истанбул и потоа дал мислење за услугата и направил неколку печатни грешки, на пример зборот овде го напишал со англиски зборче слуша (hear наместо со here) со што покажа пред цел свет кој ќе го прочита ова во тој ресторант дека македонскиот премиер е неписмена улична бараба и кецарош :

pismo-grujo