НОВИ ВКУСОВИ НА АТЛАНТИС: Лате Макијато и Еспресо

0
727
Дали е возможно да постои нешто прекрасно како чоколадните школки Атлантис?
Да, тоа се новите Атлантис со вкус на eспресо и лате макијато. Пробај и увери се во совршената комбинација на чоколадо и кафе.