НИКОЛА ДИМИТРОВ СЕ СРЕТНА СО НАЈБОГАТИОТ МАКЕДОНЕЦ ВО СВЕТОТ, ЏОН БИТОВ, ГАЗДА НА НАЈГОЛЕМИОТ ПРИВАТЕН ЛАНЕЦ РЕСТОРАНИ ВО КАНАДА!

0
742
Our great Macedonian John Bitove tastes the Macedonian Tomato Diplomacy! Thank you for everything dear John!
Џин Битов е син на Џон Битов Сениор кој почина во 2015-та и ја имаше креирано империјата Битов Корпорација која имаше над 100 ресотани во Канада и го имаше закупено кетерингот за аердромот во Торонто и спортската сала каде играат Торонто Рапторс.