НИКОЛА ГРУЕВСКИ: ЛЕЛЕ КАКО СУМ ГИ НАМЕСТИЛ ЕЈ, 211 ГОДИНИ, БООО, ХАХААА, ЌЕ ИМ ПРАТАМ ЦЕЛО ТЕНЏЕРЕ ГУЛАШ!!!

0
1023

Грујо се заебава со обвинетите од 27-ми април, откако ги намести на 211 години робија во Шутка.