Неутрален гледач на Канал 5 : Абе јас не сум нити за СДСМ нити за ВМРО-ДПМНЕ, сите ја испокрадоа државата, ама овој Пендаро што не направи сите ВМРОВЦИ СТОКА никад нема да му простам!

0
455

Канал 5 е дувло на лудаци и психопати, еве што изјави еден антички талибанец таму во тоа утринската емисија :

  • Неутрален гледач на Канал 5 : Абе јас не сум нити за СДСМ нити за ВМРО-ДПМНЕ, сите ја испокрадоа државата, ама овој Пендаро што не направи сите ВМРОВЦИ СТОКА никад нема да му простам.