НЕМА ВРЕМЕ ЗА ЧЕКАЊЕ: ВЛАДАТА УШТЕ ДЕНЕСКА ГО ПРАТИ ВО СОБРАНИЕ ДОГОВОРОТ ЗА ИМЕТО ЗА РАТИФИКАЦИЈА!

0
385
На денешната, редовна 74-та , Владата го разгледа и усвои Предлог-закон за ратификација на македонско-грчкиот договор и ќе го достави до Собранието на Република .