Нели не си вмровец бе клисар еден злоставуван? Нели така ги лажеше “соборците”?

0
624

Вмровчето сеа повикува да се казнат сдсм што би значело отворена поддршка за вмро.

Нели не си вмровец бе клисар еден злоставуван? Нели така ги лажеше “соборците”?