НЕВЕРОЈАТНО ШОКАНТНО – ОД ВЕРЕН СЛУГА ДО ГРОБАР: Емил Стојменов два месеца ја блокирал сметката на ВМРО ДПМНЕ и ја носи партијата во стечај!!!

0
1768
 • Минаа два-и-пол месеци откако телевизијата Канал 5 ја има блокирано сметката на политичката партија ВМРО ДПМНЕ, за сума од 200.000 евра.
  Зошто сите молчат?
  Медиуми, истражувачки новинари, аналитичари, политичари, лидери, реформисти, бизнисмени, потпредседатели… – мора ли пак Батко Миленко прв и единствен да објавува?!

Ќутите ко пички, маму ви ибам.

 • “Друже, алал да ти е“ – Е. Стојменов кон С. Мијалков!!!

И сега, жглап, 200.000 евра блокирана сметката на “дружињата“ во ВМРО ДПМНЕ!
Друже, стварно алал да ти е.🐒

А да има вистина во “Само вистина“, за оваа вистина?! Бидејки според закон, ако е субјект блокиран подолго од 45 дена (рокот е веќе истекнат), УЈП поведува стечајна постапка и назначува стечаен управник.

 • Денеска сум по ексклузивите. Имам три.
  Првата веќе ја објавив дека Емил Стојменов го блокирал Христијан Мицковски за 200.000 евра.
  Другите две ексклузиви во текот на попладнето и вечерта ќе ги објавам.
  Бидете така.

Фејсбук статус на Миленко Неделковски