НЕВЕРОЈАТНО: НАЈДОВМЕ ПОГОЛЕМ ЛИЦЕМЕР И ЛАЖОВ ОД ГРУЈО ПАТОРОТ!!!

0
724

Марадона на хуманитарен меч на ФИФА за борба против дрогата?!?!?! ЦЦЦЦ, КРАЈ, НАЈДОВМЕ ПОГОЛЕМ ЛИЦЕМЕР ОД ГРУЈО ПАТОРОТ КОЈ ВЕЗДЕН ЛАЖЕ ДЕКА Е ПАТРИОТ И ЖРТВА!