НА ТЕЛМА БОБИ ХРИСТОВ ПОЧНА ДА РОКА БОМБИ, ИЛЧЕ ВЕЛЕШАНЧЕ НЕВОСПИТАН И СЕ УФРЛУВА ВО ЗБОР, БОБИ ХРИСТОВ ЈА ПРЕКИНУВА ДЕБАТАТА СО РЕКЛАМИ

0
585

Боби Христов на Телма му рокна дел од бомбите со Гоца бесни брк на режимскиот гебелс Илче гебелс. Па потоа Илче велешанче се запали пред камерите и почна да му се уфрла во збор на Боби Христов за потоа Боби да ја прекине дебатата со реклами, кое хоштаплерче и режимско невоспитано куртонче еј… ПА ОВА Е НЕВИДЕНА КЛАТИКУРИЈАДА!

12790969_1699405056944365_190873088763356868_n 1929480_1699404986944372_7206801354500535796_n