НА СЛИКАВА ИМА ПОВЕЌЕ ЛУДАЦИ ОД ЦЕЛО ЗАТВОРСКО ОДДЕЛЕНИЕ ВО БОЛНИЦАТА БАРДОВЦИ!!!

0
1935

СПОДЕЛИ

НАПИШИ КОМЕНТАР