НА ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ МУ ПУКНА ФИЛМОТ: МТВ Е ДНО, ТИЊА, БРУКА, СРАМ, НИЕ НЕМАМЕ ЈАВЕН СЕРВИС!!!

0
887

Прв пат откако сум министер јавно ќе кажам мое лично мислење. МРТВ е срам, дно и целосно под политичка контрола на ВМРО-ДПМНЕ. Македонија нема јавен сервис на граѓаните. – напиша на својот твитер профил министерот за информатичко општество, Дамјан Манчевски.