Најчевска : Магарето живо и здраво ќе си оди на избори, а ние со воодушевување ќе му се нафрлиме на самарот? Па не е формирано СЈО за ситни дилери!

0
851

Магарето живо и здраво ќе си оди на избори, а ние со воодушевување ќе му се нафрлиме на самарот?
Па не е формирано СЈО за ситни дилери да завршат во затвор (тоа го може и го прави и Зврлевски).
СЈО беше формирано за да запре традицијата на неказнивост на високи функционери во власта.
Се друго е гола вода и замајување на граѓаните.
Доколку на гласачките ливчиња се појават имињата на луѓето чии гласови ги слушнавме во бомбите ич не ми е гајле кој ги снимил.

Превземено од зидот на проф. Мирјана Најчевска