Мухамед Зекири: Ѓорчев, вашата матрица е шовинистичко националистичка, слична на Милошевиќ, сеуште сонуваш за “Чиста Македонија”

0
768

Влатко Ѓорчев дури сега најдов време да те слушам што си тресел вчера во Собрание.

Мислев дека конечно си кажал нешто паметно ама за жал уште еднаш покажа колку си ограничен и колку злоба и зло извира од тој твој ограничен мозок.

Тоа е вашата матрица шовинистичко националистичка слична на Милошевиќ, сеуште сонуваш за “Чиста Македонија” за “Гасни комори за Шиптарите”…

Освести се човече заедно со твоите истомисленици, ниту вашиот лажен патриотизам веќе нема да ви помогне ….

За КРИМИНАЛОТ и ЗЛОТО што го нанесовте на граѓаните и нашата Македонија сиве овие години ЌЕ ОДГОВАРАТЕ!!!

Мухамед Зекири
фејсбук статус