МИРКА КЛАСНАТА : Ханџиски направи тежок грев, значи како ни го начука нас вмровците со НАТО па па па еј…..лудило

0
1347

Мирка : Ханџиски направи тежок грев, значи како ни го начука нас вмровците со НАТО па па па еј…..лудило. – Мирка Велиновска во Миленко Неделковски Шоу.