МИНИСТЕРОТ НИКОЛОВСКИ: Неодамна бев на средба кај Хорхе со романската претседателка Данчила, леле мајко што се и збореше, ме изеде срам, пропаднав во земја!

0
741

Пред некое време бев кај #Хорхе со премиерката на Романија. Подобро да не кажувам што и зборуваше. Се срамам. Затоа, со вакви политичари е завршено. Дојде време на нова генерација. #Македонија чекори напред !