МИЛЕНКО ОБЈАВИ ШОКАНТНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ГОРДАНА СИЉАНОВСКА: Била министерка во владата на СДСМ од времето на транзицијата, сопругот и се богател со шверцот кој одеше преку Фри Шоповите?!

0
2014

Некој од ботовите бараше докази?
За ова говорев во моите видео обраќања.
Комуњарски кадри што дебело криминално лапаа од своите Фри шопови во времето на Бранко Црвенковски:
Љубомир Фрчковски со брат му Стајлс.
Гордана Сиљановска со сопругот Благоја Давков (не е Давчев момче Јаулески).
Ленче Софрониевска преку својот сопруг Јошко.
Доказ требало!? Еве доказ:

СТЕНОГРАФСКИ БЕЛЕШКИ ОД СЕДУМДЕСЕТ И СЕДМАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ОДРЖАНА НА 14 ЈУЛИ 1994 ГОДИНА
АЛЕКСАНДАР ФЛОРОВСКИ:
#ГорданаСилјановска – Дафкова, преку нејзината функција нејзиниот сопруг се обезбеди со фри-шоп од кој сигурен сум дека дебело профитира, што е нормално, добро работат фри шоповите.
СТЕНОГРАФСКИ БЕЛЕШКИ ОД СЕДУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ОДРЖАНА НА 8 АПРИЛ 1994 ГОДИНА
МИХАИЛ ПАНОВСКИ:

Втора точка што предлагам да биде ставена на дневен ред е Владата да ни достави Информација околу злоупотребите на јавната функција ШТОЈЈК вршат министрите во Владата конкретно прираспределбата на локациите за Фришоповите во РМ, бидејќи во јавноста веќе беше кажано дека одредени високи функционери во Владата конкретно министри, министерот Фрчковски, неговиот брат, сопругот на министер ката #ГорданаСилјановска, сопругот на високиот функционер на власта во Владата Ленче Софрониевска, ја злоупотребиле својата висока државна функција и успеале на еден начин да ја материјализираат, што за мене е неспоиво во државите со развиен парламентаризам.

Фејсбук статус на Миленко Неделковски